Bokningsförfråga

England - Självguidad Resa
England - Guidad Resa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

England

Cornwall, Somerset och Devon


Upptäck en spektakulär kust, mäktiga klippor, charmiga fiskebyar och historiska monument på våra självguidade och smågrupp guidade rundresor till sydvästra England med sina pittoreska regioner Cornwall, Somerset och Devon. 

 

I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en irländsk eller kontinental frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i England. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 4 resenärer. En dokumentation av 40 sidor med en detaljerad resplan, vandringskartor, restaurangtipps, utflyktstips och sevärdheter otillgängliga till vanliga turister ingår i vårt paket. En telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid problem eller frågor under resan ingår i alla våra resor. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du inte förlorar för mycket tid i bilen. Alla våra guidade smågrupp rundresor är på svenska. Vi hjälper gärna med flyg till England.


England
Självguidad ResaEngland
Guidad Resa


P1370908
P1370643
P1370838
P1370915
P1380002
P1370488
P1370565
P1370965
P1380051

"Vår andra resa med Vespucci Tours som bekräftade Chris Laroches professionalism och bra organisation. Ett stort tack för den rika dokumentationen som fick oss att besöka fantastiska sevärdheter. Det är alltid ett nöje att planera och boka med Vespucci Tours, det är alltid väl anpassat efter kundernas önskemål. Tack!"


Caterina och Dany, Luxemburg"Ännu en fantastisk resa med Vespucci Tours. Den här gången till Cornwall och Somerset. Fina boende, dramatisk natur, vackra trädgårdar och mysiga fiskebyar. Rekommenderas varmt"


Malin och Per, Värnamo