ireland-04b
P1290737
ireland-03b
ireland-14b
ireland-05b
ireland-02b

Bokningsförfråga

Irland - Kompakt
Irland - Väst
Irland - Intensiv
Irland och Nordirland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irland

Kompakt


Upplev mäktiga slott, fascinerande klosterstäder, ett spektakulärt landskap, dramatiska klippor och charmiga fiskebyar på vår 8-dagars rundresa i södra Irland från öst- till västkusten. Fri entré till över 10 sevärdheter och en omfattande dokumentation med en detaljerade resplan, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem ingår i vår resa.


I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en irländsk eller kontinental frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Irland. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. Våra resor är utformade att du inte förlorar  för mycket tid i bilen. Vi hjälper gärna med flyg till Dublin.

Resplan

Dag 1

Efter överlämningen av hyrbilen upptäcker du Irlands huvudstad Dublin, sitt majestätiska slott, katedralen S:t Patrick och charmiga medeltida gator. Du stannar 1  eller 2 nätter utanför Dublin.

Dag 2 & 3

Du besöker Irlands mest imponerande palats innan du fortsätter genom nationalparken Wicklow, ett stort bergsområde där du upplever olika sjöar, vattenfall och en klosterstad från 500-talet. Du upptäcker ett cistercienserkloster från 1100-talet och den historiska staden Kilkenny med sitt mäktiga slott från 1200-talet och medeltida gatorna. Du stannar 1 eller 2 nätter i Kilkenny.

Dag 4

Idag upptäcker du flera historiska sevärdheter som Rock of Cashel innan du fortsätter till Kerry-regionen  på Irlands västkust där du stannar 3 nätter i en charmig by.

Dag 5

Du utforskar den fantastiska "Ring of Kerry" med sina dramatiska klippor, natursköna dalar och charmiga fiskebyar. Tack vare vår dokumentation hittar du sevärdheter otillgängliga till konventionella resenärer som t.ex. flera utsiktsplatser och en 900 år gammal kyrka, bara tillgänglig vid lågvatten.

Dag 6

På morgonen upplever du ett av de bäst bevarande slott i Irland innan du utforskar halvön Dingle med sina dramatiska klippor och vackra berg. Du stannar 1 natt i centrala Irland. 

Dag 7 & 8

Du upptäcker nationalparken Killarney, en av Irlands finaste herrgårdar, ett mäktigt vattenfall och vackra trädgårdar samt en majestätisk natur i en paradisk dal. Österut besöker du olika historiska sevärdheter eller även ett whiskydestilleri.


11.900 kr / person
enkelrumstillägg +70%

8 dagar

Ingående Tjänster

 • 7 nätter på 3-4 stjärniga boende
 • Irländsk frukost
 • Eget badrum
 • Hyrbilklass ekonomi
 • Fria mil
 • Helförsäkring
 • Självriskeliminering
 • Stöldskydd
 • Telefonassistans 24 t / 7 d
 • Entrébiljetter till 6 slott
 • Entrébiljetter till 2 herrgårdar
 • Entrébiljetter till 2 kloster
 • Omfattande dokumentation med en detajlerad resplan, utflykts- och restaurangtipps, vandringsförslag, information om alla sevärdheter, etc.

 • Väg- och stadskartor
 • Resebok


"Vi bokade en egen rundresa i Irland med Vespucci Tours och kan varmt rekommendera researrangören och Chris. Vi fick en planerad rundresa med hyrbil och skriftlig resguide. Chris var tillgänglig på distans för råd och guidning under hela resan, men tack vare den gedigna resplanen innehållande allt från irländsk historia, resväg, tips på sevärdheter och restauranger klarade vi oss fint på egen hand. Det har upplevts tryggt och smidigt att boka vår resa till Irland med Vespucci tours, från första kontakten till hemresan. Chris har stämt av med oss under resans gång att allt fungerat bra och det är vi tacksamma för."


Karin, Wiktor och Sven-Olof, Tenhult