Bokningsförfråga

Irland - Guidad Resa
Irland - Kompakt
Irland - Väst
Irland - Intensiv
Irland och Nordirland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Irland


Upptäck Irlands unika kulturarv genom ett pittoreskt landskap och längs dramatiska kuster på våra individuella och guidade rundresor med max. 8 resenärer. Fri entré till över 15 historiska sevärdheter ingår i alla våra resor. En omfattande dokumentation med en detaljerade resplan, sevärdheter, vandrings-, utflykts- och restaurangtips samt en telefonassistans 24 timmar / 7 dagar vid frågor eller problem under resan ingår i vårt paket.

 

I våra resor ingår övernattningar på 3-4 stjärniga boende med en familjär atmosfär och en irländsk eller kontinental frukost. En ekonomibil med helförsäkring och självriskeliminering garanterar dig en säker resa i Irland. Våra resor kan ändras individuellt enligt dina personliga önskemål. Resan kan bokas för varje dag året runt för ett garanterat pris. Vi erbjuder gärna en rabatt till familjer med barn och grupper med minst 3 resenärer. Våra guidade rundresor inkluderar högst 8 resenärer för att garantera dig en personlig och omfattande service. Våra resor är utformade att du inte förlorar för mycket tid i bilen. Alla våra guidade smågrupp rundresor är på svenska. Vi hjälper gärna med flyg till Dublin.

P1290450
ireland-04b
ireland-12b
ireland-08b
P1310483
ireland-05b
ireland-17b
ireland-02b
ireland-07b
ireland-11b
P1290737
ireland-03b
ireland-10b
ireland-14b
ireland-13b
ireland-15b


"Resan var fantastisk! Bra förslag, planering och dokumentation. Jag som resenär, kan välja ut vart jag vill åka och vad jag vill titta på. Suveränt! Bra och mysiga boenden med härliga och positiva värdar/personal. Vi blev alltid väl bemötta och omhändertagna. Resan var mycket varierande vad gäller natur och kultur med en mångfald av förslag att välja mellan samt en bra och omfångsrik information att ta del av. Också bra information om olika restauranger att gå till. Bättre information och organisation får man nog leta efter. Helt fantastiskt! Vi är så nöjda och kommer med glädje och lätthet att rekommendera er vidare till vänner och bekanta. Två mycket nöjda Irlandsresenärer"


Barbro och Peter, Norrköping